El blog de la cultura cervecera en Ibiza

Article publicat a Ara Balears  el 15/7/16.

Oroiginal: http://www.arabalears.cat/balears/Cerveses-Ibosim-inaugura-brewhouse-dEivissa_0_1614438663.html

Cerveses Ibosim inaugura la primera ‘brewhouse’ d’Eivissa

El concepte brewhouse prové del món anglosaxó i defineix locals que compaginen l’espai de maduració i fermentació amb una zona de degustació

Els amants de la cervesa artesanal i el producte local a Eivissa ja disposen d’un nou local de referència. Els creadors de Cerveses Ibosim van inaugurar, anit, el primer brewhouse de l’illa, on es podran degustar fins a sis tipus de cervesa de barril, totes elles produïdes al local mateix. El concepte brewhouse prové del món anglosaxó i defineix locals que compaginen l’espai de maduració i fermentació amb una zona de degustació. Es tracta d’un model de negoci amb molt d’èxit a països com els Estats Units o el Regen Unit i que s’està exetenent per tot Europa. “Tenim moltes ganes de mostrar a la gent com es fa la cervesa artesana, la de veritat, i que la gent conegui la diferència entre les nostres cerveses i les industrials”, diu Óscar Enguita, que va fundar la companyia juntament amb Carlos Guerrero.

“La producció artesanal ens permet tenir cura de cada detall de la nostra cervesa i donar-li el temps suficient perquè la qualitat sigui molt alta” explica Guerrero. En aquest sentit, destaca que elaboren els seus productes “a diferència de les cerveses industrials”, amb ingredients 100% naturals, sense additius, sense filtrar i amb carbonatació natural produïda per una segona fermentació dins l’ampolla. “Aquestes quatre característiques defineixen els nostres principis: cercar sempre la màxima qualitat i oferir una experiència única al consumidor amb cada cervesa”, diuen els socis fundadors.

El boom de la cervesa artesanal

Ibosim va néixer el 2013 en el context de les primeres cerveses artesanals produïdes a Espanya. Els dos socis fundadors arrossegaven diversos anys d’aprenentatge i experimentació en el món de la cervesa.

Tres anys després, la jove companyia afronta el repte de consolidar la primera microcerveseria d’Eivissa al local inagurat al costat de la platja de Port des Torrents, a Sant Josep. A banda de cervesa artesana, oferiran visites guiades tot l’any amb tasts i maridatges. “Volem que les visites siguin educatives i amenes, per ajudar a difondre la cultura de la cervesa artesana”, diu Guerrero.

La companyia no amaga les seves vinculacions amb la major de les Pitiüses. De fet, el seu nom és un homenatge al topònim de l’illa durant l’època púnica. Ibosim significa ‘l’illa del déu Bes’.

¡Quédate en casa!

Servicio de reparto a domicilio a toda Ibiza

 • Pack Degustación 16€

  Pack de 6:
  1 Posidonia Blonde Ale, 1 Isla Blanca Weissbier, 1 IBZ Summer Pale Ale, 1 Talaia IPA, 1 Blood Moon IPA, 1 Rosemary Belgian Ale

 • Pack Ligero 16€

  Pack de 6:
  2 Posidonia Blonde Ale, 2 Isla Blanca Weissbier, 2 Grodziskie

 • Pack Cañero 16€

  Pack de 6:
  2 Blood Moon IPA, 2 Garrova Carob Porter, 2 Rosemary Belgian Ale

 • Pack Lúpulo 16€

  Pack de 6:
  2 IBZ Summer Pale Ale, 2 Talaia IPA, 2 Blood Moon IPA

 • Pack Sibarita 17€

  Pack de 6:
  2 Revolution Brown Ale, 2 Old is New Barley Wine, 2 Grodziskie

 • Caja Degustación 40€

  Caja de 16:
  2 Posidonia Blonde Ale, 2 Isla Blanca Weissbier, 2 IBZ Summer Pale Ale, 2 Talaia IPA, 2 Blood Moon IPA, 2 Rosemary Belgian Ale, 2 Garrova Porter, 1 Grodziskie, 1 Revolution Brown Ale

 • Caja Ligera 40€

  Caja de 16:
  4 Posidonia Blonde Ale, 4, Isla Blanca Weissbier, 4 Grodziskie, 4 Revolution Brown Ale

 • Caja Cañera 42€

  Caja de 16:
  4 Rosemary Belgian Ale, 4 Garrova Porter, 4 Blood Moon IPA, 4 Old is New Barley Wine

 • Caja Lúpulo 41€

  Caja de 16:
  4 IBZ Summer Pale Ale, 5 Talaia IPA, 5 Blood Moon IPA, 2 El Dorado NEIPA

 • Caja Sibarita 44€

  Caja de 16:
  4 Revolution Brown Ale, 4 Grodziskie, 4 El Dorado NEIPA, 4 Old is New Barley Wine

 • Santolina 16€

  Licor de hierbas (mín 2 botellas o con otro producto)

Entrando en esta web aceptas: